De zomer is het yang seizoen: de periode van passie, je hart volgen en rijping. Ik help je graag dit seizoen te omarmen en je weg te vinden in je rouwproces, passend bij deze periode.

Bij de zomer denk je aan warmte, zon en licht…

…maar rouw is soms ook gewoon donker, koud en schaduw – wat het weer buiten ook is. Samen gaan we op pad om het vuur in jou te vinden, je schaduwen aankijken om zo weer in het licht te staan. Ik help je graag op weg. Samen gebruiken we de energie van de zomer om de verbinding terug te vinden met ons hart.

Ik ben Myrthe, rouw- en stervensbegeleider.

Zoals altijd wil ik jou helpen om jouw pad te bewandelen. Met de mailvijfdaagse maak je een midweek bewust ruimte voor je rouw. Iedere dag bekijken we je rouw vanuit een andere dimensie, afgestemd op de lente.

vijf dagen lang een mail in je inbox met:

  • een inspirerende quote
  • een informatieve tekst
  • een verdiepende opdracht
  • praktische tips

hoe werkt dat dan?

Nadat je de vijfdaagse hebt gekocht ontvang je direct een welkomstmail. De vijf dagen daarna ontvang je iedere dag een mail. Zorg er dus voor dat je iedere dag even tijd maakt, minimaal een half uur, maar liefst langer.

De natuur heeft een helende werking. We kunnen zoveel leren van de natuur om ons heen. Hoe meer we meebewegen met het ritme van de natuur, hoe sterker het effect.

Myrthe Geerts

Moet ik in rouw zijn?

Je hoeft niets, maar de vijfdaagse is wel gericht op verlies. Dat kan ook een ander verlies zijn. Hoewel ik het vaak heb over een overlijden, kan je het zelf vertalen naar een ander verlies. Want iedereen heeft wel iets verloren (een dierbare vriendschap, een baan, gezondheid, een onbeantwoorde liefde etc.)

Wat kost dat?

Het kost slechts 21 euro. De kennis en inspiratie die ik deel en de opdrachten en tips die ik je geef, zou ik ook in live sessies kunnen stoppen. Dan zijn we zo’n 5 uur bezig. Dan kost je dat 400 euro (en dat dan nog eens excl. BTW). Dat scheelt nogal. 🙂 Overigens gaat de prijs wel omhoog.

Hoe lang ben ik ermee bezig?

Dat hangt helemaal van jou zelf af. Lees je de mail snel even door en sla je de opdracht over, dan ben je in een paar minuutjes klaar. (Dat zou ik overigens niet doen, want dan is het alsnog zonde van je geld.) Houd je een boekje bij de hand om aantekeningen te maken, sta je bewust stil bij wat je leest, beantwoord je de vragen, doe je iets met de tips en maak je de opdracht, dan ben je soms een uur of wel twee bezig.

Heb ik ook contact met Myrthe?

Nee, wil je live met Myrthe aan de slag, dan kun je terecht voor een schrijfworkshop, stiltewandeling of je meldt je aan voor de verliesclub.. Dit is echt een mailing waar je zelf mee aan de slag gaat.

Mijn verlies is al van langer geleden, maakt dat uit?

Absoluut niet. Sterker nog: als je verlies héél recent is, zou ik vooral gewoon even ‘zijn’ en weinig ‘doen’. Deze mailing is voor mensen die bewust willen stilstaan bij hun verlies of die in verbinding willen komen met hun gevoel.

Wat maakt deze mailing uniek?

Iedere dag is gericht op een andere dimensie. Rouwen is een holistisch proces, wat niet alleen plaatsvindt op emotioneel vlak, maar ook fysiek, mentaal, sociaal en spiritueel.
Bovendien is de informatie afgestemd op het seizoen waar we nu in zitten. Want rouw is niet alleen ieder jaar of iedere dag anders, maar ook echt ieder seizoen.

Ik heb echt veel last van mijn rouw. Is dit een geschikt aanbod voor mij?

Misschien ben je dan beter op je plek met een rouwpad traject. Twijfel je? Neem dan gerust contact met me op.

Charlotte nam deel aan de decembereditie. Dit zei zij over de dagelijkse mails.