Wie ben ik?

_MG_2550Graag stel ik me aan je voor:

Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma, werd ik aangenomen op de Academie voor Kleinkunst waar ik in 1998 ben afgestudeerd. Vervolgens heb ik een aantal jaren voorstellingen gemaakt en gespeeld in het professionele theatercircuit. Daarnaast ben ik het bedrijfsleven ingerold, en kreeg ik veel gevarieerde opdrachten. Van het schrijven en zingen van liedjes op maat, tot het presenteren van evenementen en het geven van theater/ musicalworkshops en schrijf- en zangworkshops. Ik merkte hoe fijn ik het vond om met groepen te werken, en ik ontdekte dat mijn kracht in het stimuleren en enthousiasmeren ligt.

Door het overlijden van mijn moeder, eind 2005, veranderde er veel in mijn leven. Ik onderging een heftig rouwproces. Dankzij goede professionele begeleiding ben ik hier doorheen gekomen. Maar ook vanwege het feit dat mijn moeder als maatschappelijk werkster zélf veel mensen heeft begeleid in hun rouwproces en er bij ons thuis veel over gesproken werd. Hierdoor was ik me heel bewust van bepaalde taboes die er bestaan en van alle verschillende emoties die een rol kunnen spelen. Het voornaamste was dat mijn moeder me er altijd op gewezen heeft dat elk gevoel er mag zijn en je je nergens voor hoeft te schamen of schuldig over hoeft te voelen. Deze wijze les heeft mij enorm geholpen en vormt een belangrijk uitgangspunt van de workshop.

Gelukkig brak er, niet lang daarna, ook een nieuwe en gelukkige periode aan in mijn leven, toen ik mijn huidige echtgenoot ontmoette en twee kinderen met hem kreeg. Ik merkte wel dat ik steeds meer behoefte kreeg aan diepgang en om iets te doen dat echt van ‘mij’ was.

Al deze elementen samen, hebben ervoor gezorgd dat ik deze workshop heb ontwikkeld waar ik me met hart en ziel aan kan overgeven. Ik ben trots dat ik, na een intensieve zoektocht,  heb gevonden wat echt bij mij past. Ik kan iets betekenen. Met humor, passie en vanuit vertrouwen.

Femke Mostert

Kijk voor meer informatie over mijn andere werkzaamheden op mijn persoonlijke site: www.femkemostert.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s