wat ik doe

Wat ik doe? Ik help jou je weg te vinden in rouw. Dat doe ik met online trajecten, producten en trainingen. Hieronder vind je snel wat je zoekt:

Gratis

 • Lees mijn blog waarin ik mijn kennis deel, maar ook mijn persoonlijke verhaal
 • Schrijf je in voor de maandelijkse mijmeringen, waarin ik tips geef en mijn inzichten deel
 • Volg me op Instagram voor een kijkje in mijn dagelijkse leven, waarin rouw ook een plekje heeft. Daar deel ik mijn visie op rouw en rouwbegeleiding.
 • Je kunt nu tijdelijk gratis lid worden van de verliesclub, een besloten online community.

Online trajecten

 • Met mijn rouwpad trajecten bied ik jou online begeleiding, vanuit je eigen huis en in je eigen tempo. Ik doe dit vanuit een holistische visie: ik zie rouw niet alleen als iets dat (alleen) mentaal of emotioneel gebeurt, maar wat ook een fysieke, sociale en spirituele aangelegenheid is.
 • Wil je kennis maken met mijn aanbod of heb je behoefte aan een korte en laagdrempelige vorm van begeleiding? Dan is de mailvijfdaagse iets voor jou! Een week lang ontvang je tips, inspiratie en opdrachten rondom een bepaald thema om ruimte te maken voor jouw rouw.

Activiteiten

 • Ik organiseer schrijfworkshops, omdat voor veel mensen schrijven enorm helpt om gedachten te ordenen en emoties toe te laten. Vooralsnog alleen online. Er staat zelfs een opgenomen schrijfworkshop voor je klaar.
 • Een paar keer per jaar organiseer ik mourning walks: (stilte)wandelingen in de natuur.
 • Ik geef trainingen voor werkgevers, medewerkers P&O en vertrouwenspersonen over rouw op de werkvloer.
 • Ik ben spreker. Ik spreek vanuit mijn expertise als rouwbegeleider, maar ook vanuit mijn eigen ervaring.
 • Ooit organiseer ik een rouwdag: een livedag om in verbinding te komen met je rouw.

Producten

 • Ik schrijf e-books over verschillende belangrijke thema’s in rouw om jou fysiek te ondersteunen (en daardoor ook mentaal en emotioneel).
 • Ik schrijf een dichtbundel en een boek. Thema’s: verlies en het niet-maakbare leven.
 • Ik verkoop kerstkaarten voor mensen in rouw, meestal vanaf november. Als ik zin en tijd en ruimte heb. 😉
 • Als ik ooit nog eens tijd heb, maak ik mijn kaartendeck, journal en kaartenset af. En alle andere dingen in de pipeline.

Zo, het is nogal wat als ik het zo onder elkaar zie. Laat het me vooral weten als ik iets voor je kan doen!