schrijver en spreker

Ik schrijf

Naast rouw- en sterfbegeleider ben ik ook schrijver. Ik schrijf proza en poëzie op maat, ik ben journalist en ik ben professioneel tekstschrijver. Ook schrijf ik een dichtbundel over rouw en verlies en werk ik aan mijn eerste roman over rouw.

Hulp nodig bij het schrijven van een speech voor een uitvaart? Op zoek naar een persoonlijke gedicht voor een dierbare? Of wil je me inhuren als blogger over rouw, verlies, afscheid of mentale gezondheid? Kijk op www.mentionable.nl voor de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met me op.

Ik spreek

Wil je me inhuren om te spreken op je (bedrijfs)event? Ik spreek over:

> rouw

> burn-out

> het roer omgooien

Mijn talk gaat over mijn verhaal en mijn ervaringen met de genoemde onderwerpen, maar bevatten ook specifieke vakkennis. Samen kunnen we kijken naar de gewenste invulling. Neem contact op voor meer informatie.