mailvijfdaagse

Wil jij bewust ruimte maken voor je rouw? Schrijf je dan in voor een mailvijfdaagse. Iedere dag krijg je een mail met inspiratie, tips en een opdracht om ruimte te maken voor jouw rouw. Omdat je door een moeilijke periode gaat, je uit verbinding bent of omdat er een confronterende mijlpaal in zicht is. Ik help je om bewust stil te staan bij wat je voelt en ervaart en help je op weg. Met veel liefde.

leef met de seizoenen

Leer van de natuur en volg de seizoenen om de verbinding met jezelf terug te vinden. Ieder jaargetijde kan ons helpen een beetje te helen. Ieder seizoen vraagt om een andere focus, een andere aanpak.

De verschillende vijfdaagsen zijn alleen verkrijgbaar in de periode waarin we zitten. Daarbij benader ik de seizoenen niet alleen astronomisch, maar ook energetisch. Lekker flexibel dus. 🙂

wintereditie: (vanaf half november verkrijgbaar)
zomereditie: NU verkrijgbaar (tot eind september)
herfsteditie

ruimte maken op specifieke momenten

Bij mijlpalen en life-events denken we snel aan leuke dingen. Maar het zijn soms juist de moeilijke momenten, de levensveranderende ijkpunten, zoals een sterfdag. En leuke dingen, zoals een verjaardag, vaderdag, moederdag, een bruiloft, kerst of andere momenten kunnen juist heel confronterend zijn. In aanloop ernaartoe ruimte maken kan helpen je voor te bereiden op zo’n dag. Om te aanvaarden dat alles er kan en mag zijn.

mailvijfdaagse in aanloop naar een sterfdag
binnenkort beschikbaar
mailvijfdaagse in aanloop naar je verjaardag
binnenkort beschikbaar
a december to remember: dit is een mail-31daagse (de mails zijn beknopter, zodat het te behappen blijft)
alleen verkrijgbaar in november